Kontrola tjelesne težine

               
Želite li smršaviti nekoliko kilograma?
Želite li smršaviti puno kilograma?
Želite li smršaviti i zadržati postignutu težinu?

NEOLIFE ima rješenje!!
KONTROLA TJELESNE TEŽINE
Smršavite i zadržite željenu težinu!!!!!!

Liječnici širom svijeta smatraju da je pretilost globalna prijetnja zdravlju. Nažalost, broj osoba s prekomjernom tjelesnom težinom u cijelom svijetu porastao je na 1,1 milijardu,a taj se broj neprekidno povećava! U jugoistočnoj Europi oko 50% odraslih osoba ima prekomjernu tjelesnu težinu, a čak 15% ih je pretilo i težina ozbiljno ugrožava njihovo zdravlje.
Kontrola_tjelesne_težineUz takve drastične promjene u težini dolazi i povećani broj opasnih problema sa zdravljem. Problem je u tome što pretilost pridonosi razvoju kroničnih nezaraznih bolesti, ponajprije razvoju šećerne bolesti, raka, bolesti srca i krvnih žila.
Pretilosti je posljedica neredovitog unosa hrane. Jedemo dva do tri obroka dnevno, i to prekomjernih, uzetih u nepravilnim razmacima. Što ima za posljedicu sporiji metabolizam,  a što je opet preduvjet za lakše nakupljanje kilograma.  Djeca su nam sve deblja jer se ne kreću i upijaju loše navike roditelja. Zašto je došlo do toga i što se može poduzeti u vezi s time?

                                               


                                                        VODITE RAČUNA O SVOM ZDRAVLJU-IZRAČUNAJTE SVOJ INDEX TJELESNE TEŽINE

Činjenice su jasne. Da bi se zadržali zdravlje i vitalnost, potrebno je smršaviti. Jedini siguran put do tog cilja je slijediti razborit, siguran i zdrav program za mršavljenje. Postoje doslovno stotine programa za mršavljenje, a potrebno je odabrati razborit program koji će promijeniti vaše prehrambene navike.

Koristeći NeoLife program GR2 Control naučit ćete kako smršaviti, usvojiti ćete nove prehrambene navike i zauvijek zadržati željenu težinu. Mršavite pametno ne ugrožavajući svoje zdravlje, bez gladovanja, nervoze i bez povratka težine yo-yo efektom kada se po pravilu vraća više kila nego što ih je bilo prije početka dijete. Očuvajte mišićnu masu, energiju, imunitet, raspoloženje.....

O ovom ste sanjali.pdf
Najnovije Vijesti.pdf

                  GR2 Control – program za mršavljenje o kakvom ste oduvijek sanjali!!!!!

 
NeoLife_Shake

NeoLife Shake

NeoLifeShake je praktičan i ukusan: pomaže ti prevladati osjećaj gladi i pruža ti dugotrajnu vitalnost. Temeljeno na tehnologiji glikemijske reakcije GR2 Control za svakodnevnu prehranu i kontrolu tjelesne težine.

NeoLife_Bar

NeoLife Bar

NeoLifeBar je ukusan i hranjiv, potpuno prirodan način kojim ćete utažiti vašu glad. To je užina za bilo koje vrijeme i odlična je za cijelu obitelj.
Zdrave „grickalice“ mogu držati vaš apetit pod kontrolom te povećavaju vašu priliku za uspjeh ako ste u programu za kontrolu tjelesne težine.

NeoLife_Tea

NeoLife Tae

Ukusna i osvježavajuća mješavina tri vrste čaja i bilja za vitalnost.
NeoLifeTea sigurno i brzo daje vam energiju. Ekskluzivna mješavina brzo potiče vitalnost. Pažljivo odabrano bilje pridonosi općem dobrom osjećaju.
Svaka vrećica sadrži ekskluzivnu mješavinu revitalizirajućeg zelenog, crnog i bijelog čaja, pažljivo odabrano bilje ginsenga, kadonopsisa i radiole.
Ukusan, osvježavajući, s antioksidantima.

     Predbilježba na Notabene GNLD e-novosti

Upišite svoje ime
Upišite Vašu e-mail adresu

Odjava sa liste e-novosti

Upšite Vaše ime
OBAVEZNO unesite Vašu e-mail adresu. Nećemo Vas moći odjaviti sa mail liste.