Formula IV Plus

Formula IV Plus 60 tableta + 60 kapsula

Kod 691 Multi +Tre-en-en
Svaka stanica u vašem tijelu radi kao maleni stroj dan i noć obavljajući svoju posebnu funkciju. Gorivo koje vaše stanice koriste za svoj rad u potpunosti dolazi iz hrane koju jedete: ako vaše stanice dobivaju optimalnu kombinaciju sastojaka, mogu najbolje i najučinkovitije raditi. Znanstvenici potvrđuju važnost elemenata kao što su minerali u tragovima, lipidi i steroli, za djelotvornu staničnu prehranu. Eventualne neravnoteže ili nedostatak tih esencijalnih hranjivih elemenata ometaju stanični metabolizam i dovode do općeg osjećaja umora.
NeoLife Formula IV + dostupna je u praktičnom blister pakiranju - 1 kapsula Tre-en-en-a i 1 tableta Multia na dan.
Svaka stanica u Vašem tijelu je maleni stroj
Staničnim membranama potrebni su lipidi i steroli da bi ostale zdrave. Nažalost, obradom žitarica odstranjuju se lipidi, steroli i ostale vitalne hranjive tvari iz namirnica koje predstavljaju naše primarne zalihe. Koncentrati zrna Tre-en-en omogućuju pravilnu prehranu na staničnoj razini, jer sadrže jedinstvenu i ekskluzivnu mješavinu ekstrakata u potpunosti dobivenih iz namirnica kao što su pšenične klice, mekinje riže i sjemenke soje. Razvijen i predstavljen u NeoLifeu 1958.g., Tre-en-en je bio prva dopuna na bazi fitonutrijenata na svijetu. Sadrži esencijalne fito-lipide za optimiziranje zdravlja i staničnih funkcija, među kojima masne kiseline omega-6 i omega-3, te fito-sterole, među kojima beta-sitosterol, gama-orizanol, stimasterol i kampesterol plus oktakozanol. Minerali čine 4-5% ljudske tjelesne težine i apsolutno su neophodni za normalno funkcioniranje organizma. Kao važni elementi za strukturu kostiju, zubi, mišića, krvi i stanica, minerali su od osnovne važnosti za rad mišića, za komunikaciju u živčanom sustavu, za probavu, metabolizam i za proizvodnju hormona i antitijela. Nadalje, oni reguliraju organsku ravnotežu vode, kiselina i ostalih važnih tvari. NeoLife Multi sadrži minerale organskog porijekla, kao i širok spektar bioraspoloživih makro i mikrominerala (elemenata u tragovima).

Lipidi i steroli su vrlo važni za pružanje hranjivih tvari nužnih za zdravlje stanica i za izlučivanje otpadnih tvari.
Koncentrati zrna TRE-EN-EN® “hrane vaše stanice” ekskluzivnom mješavinom ekstrakata iz pšeničnih klica, rižinih mekinja i sjemenki soje.
Sadrže fito-LIPIDE, među kojima su masne kiseline omega-3 i omega-6, te fito-STEROLE, među kojima su beta-sitosterol, gama-orizanol, stimasterol i kampesterol plus oktakozanol.

Ovaj proizvod ne sadrži kolesterol, a namirnice su tiještene i obrađene hladnim postupkom, da bi se zadržala hranjiva svojstva.
Potpuni profil lipida i sterola, iz pšeničnih klica, rižinih mekinja i sjemenki soje.
Različiti ekstrakti iz fitonutrijenata porijeklom iz raznih dijelova svijeta, pružaju esencijalne hranjive tvari, kao što su masne kiseline omega-3 i omega-6, da bi se postigla optimalna djelotvornost stanica.
Ekstrakti iz fitonutrijenata daju vitalne hranjive tvari, nužne za zdravlje stanica.
Nadomješta važne sterole koji se uklanjaju obradom namirnica, a među kojima su beta-sitosterol, gama-orizanol, stimasterol i kampesterol plus oktakozanol.
Obojene prirodnim klorofilom, meke kapsule od želatine štite kakvoću hranjivih tvari i lako se probavljaju.
Ne sadrži kolesterol, niti gluten.
Tiještenjem i obradom hladnim postupkom zadržavaju se hranjiva svojstva.
Formula širokog spektra. Naša formula, jedinstvena te vrste, sadrži širok spektar esencijalnih vitamina, ključnih minerala i elemenata u tragovima potrebnih za optimalno funkcioniranje našeg organizma. Svi sastojci međusobno djeluju da bi nadoknadili eventualne nedostatke u našoj zdravoj prehrani.
Bez željeza. Za osobe čija prehrana već sadrži potrebnu količinu željeza.
Kako koristiti Formula IV Plus:
1 kapsula i 1 tableta dnevno.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
UPOZORENJE: Čuvati izvan dohvata male djece. Način čuvanja: na suhom i hladnom mjestu.

Pregled naljepniceNaruči!

Predbilježba na Notabene GNLD e-novosti

Upišite svoje ime
Upišite Vašu e-mail adresu

Odjava sa liste e-novosti

Upšite Vaše ime
OBAVEZNO unesite Vašu e-mail adresu. Nećemo Vas moći odjaviti sa mail liste.