Aloe Vera Gel

Aloe Vera Gel 100 ml

Kod 316 Aloe Vera Gel

Tijekom stoljeća, milijuni ljudi u cijelom svijetu su uz pomoć aloe vere smirivali nadraženu kožu. Nutriance Aloe Vera Gel sadrži bogatu mješavinu čiste aloe vere, kamilice, lipe, različka i ekstrakta gospine trave, uz alantoin i neven, koji pomažu regeneraciji stanica, te provitamin B5 (pantenol), koji omekšava kožu i čini je elastičnijom. Klinički je dokazano da omekšava, umiruje i vlaži površinu kože, te ublažava manje neugodnosti. Pomaže regeneraciji kože koja je bila previše izložena vanjskim utjecajima: suncu, vjetru i hladnoći.
Izvanredno učinkovito ublažava neugodnost nakon prevelikog izlaganja suncu, vjetru i hladnoći aloe vera gelom najveće kvalitete, dodatno poboljšanim biljnim sastojcima kao što su neven, kamilica, različak i kantarion.

Aloe Vera Gel smiruje
Klinički je dokazano da umiruje površinu kože i uklanja manje neugodnosti na koži. Vraća zdravlje koži koja trpi nakon prevelikog izlaganja suncu, oživljavajući njenu ljepotu i sjaj.
Sadrži alantoin i neven koji potiču normalnu regeneraciju stanica.
Klinički je dokazano da pruža dodatnu vlažnost i pomaže pri stvaranju granice prirodnog vlaženja kože aloe verom, ekstraktom lipe i provitaminom B5 (pantenol).
Pridonosi omekšavanju kože i potiče elastičnost uz pomoć jedinstvene mješavine biljnih sastojaka.
Pomaže održavanju normalne pH vrijednosti površine kože formulom topivom u vodi.
Klinički je ispitan na najprestižnijem europskom dermatološkom istraživačkom centru.

Pregled naljepniceNaruči!

Predbilježba na Notabene GNLD e-novosti

Upišite svoje ime
Upišite Vašu e-mail adresu

Odjava sa liste e-novosti

Upšite Vaše ime
OBAVEZNO unesite Vašu e-mail adresu. Nećemo Vas moći odjaviti sa mail liste.