Tre

Tre 0,74 lit

Kod 735 Dodatak prehrani

Spoj supervoća i superiorne znanosti
• Snažna i jedinstvena kombinacija najčišćih ekstrakata šipka, acai bobica i zelenog čaja, zajedno s našom zaštićenom mješavinom bobičastog voća Inflox, dodatno je obogaćena rezveratrolom i alfa-lipoičnom kiselinom, te prirodno zaslađena nektarom kaktusa agave.
• Standardizirane količine aktivnih sastojaka poput punikalagina iz šipka i polifenola iz zelenog čaja osiguravaju pravu mjeru najsnažnije bioaktivne esencije u svakoj porciji.
• Dobiven iz širokog spektra snažnog supervoća, Tre osigurava raznolikost hranjivih tvari potrebnu našem tijelu, upravo onako kako je to priroda zamislila!
Osmislio ga je i stvorio NeoLife Odbor za znanstveno savjetovanje – svjetski ugledni znanstvenici, stručnjaci u stvaranju znanstveno dokazanih proizvoda temeljenih na cjelovitim namirnicama.
• Već od prvog gutljaja ovog ukusnog i koncentriranog soka osjetit ćete osvježavajuć okus i osnažujuću moć aktivnih sastojaka – za dug i dobar život.
• Osvježavajuć napitak koji ne izaziva glikemijsku reakciju.
ogastvo prirode u službi zdravlja

Tre je za Vas
Ključ da bismo se dobro osjećali, održali mentalno zdravlje i ostvarili dug život, leži u čistoći i snazi djelovanja cjelovitih namirnica koje dolaze izravno iz prirode. Nažalost, naša suvremena prehrana i način života daju nam sve manje esencijalnih namirnica potrebnih za optimalno zdravlje, bistrinu uma i zdravu dugovječnost.
Taj manjak ključnih hranjivih tvari iz cjelovitih namirnica omogućuje oksidaciji i upalama – zlim sestrama blizankama starenja i bolesti – da napadaju i oslabljuju naše zdravlje na način koji nikada ranije nismo mogli predvidjeti. Značajni znanstveni dokazi sada pokazuju da nas loša prehrana izlaže riziku od kroničnih bolesti te može utjecati na zdravlje i na druge načine.
Tre je za dobar život, Tre je za dug život, Tre je za vas!

DugZdravZivotZaVas
Kako koristiti Tre:
Popijte 30 ml jedan do dva puta dnevno
Servirajte ohlađeno.
Dobro protresite prije upotrebe

Pregled naljepniceNaruči!

Predbilježba na Notabene GNLD e-novosti

Upišite svoje ime
Upišite Vašu e-mail adresu

Odjava sa liste e-novosti

Upšite Vaše ime
OBAVEZNO unesite Vašu e-mail adresu. Nećemo Vas moći odjaviti sa mail liste.