Aloe Vera Plus

...

Aloe Vera Plus 1 lit
 
Kod 731 Osvježavajuće bezalkoholno piće od biljnih ekstrakata

Već mnoga stoljeća korištenje aloe vere, kao prirodnog pomoćnog sredstva za zdravlje i ljepotu, vrlo je rašireno. Iako nije priznata kao lijek u kemijskom smislu riječi, njena popularnost i dalje je velika, a korisna svojstva dokazana. Otkriveno je da esencija aloe vere sadrži dva snažna antioksidansa, vitamine C i E, kao i jedan važan element, cink.
NeoLife Aloe Vera Plus, osvježavajuća, s čistim sokom Aloe Vere, posebna je mješavina bilja (crni čaj, ginseng, kamilica i limun). Aloe Vera Plus je ukusan i prirodan način za pružanje energije organizmu, da bi se lakše suočio sa svakodnevnim izazovima.

Aloe Barbadensis Miller uzgojena u Sjedinjenim Državama, najdragocjeniji član obitelji biljaka aloe vere.
Sadrži posebnu mješavinu infuznih biljaka. Aloe Vera Plus ujedinjuje najbolje kvalitete ginsenga i kamilice s aromom prirodnog limuna, čime je dobiven zaista jedinstveni osvježavajući napitak.
Zaslađena je fruktozom. Blaga slatkoća ovog posebnog monosaharida daje ugodan okus bez izazivanja naknadne hipoglikemije.
Osnovni hranjivo-ljekoviti elementi. Sadrži vitamin E, vitamin C i cink.

Protresti bocu prije upotrebe. Držati na hladnom mjestu; kad je jednom otvorena, boca Aloe Vere Plus treba se držati u hladnjaku.
Kako koristiti Aloe Vera Plus:
50 - 100 ml na dan.
Pregled naljepniceNaruči!

Predbilježba na Notabene GNLD e-novosti

Upišite svoje ime
Upišite Vašu e-mail adresu

Odjava sa liste e-novosti

Upšite Vaše ime
OBAVEZNO unesite Vašu e-mail adresu. Nećemo Vas moći odjaviti sa mail liste.