Super 10

Super 10 univerzalni deterđent 

Kod 16 1 lit
Kod 17 5 lit
kod 18 10 lit
kod 19 25 lit

Najsnažniji NeoLife proizvod za čišćenje, Super 10, ima istu snagu kao i proizvod za industrijsku upotrebu. Prodire, rastvara i emulgira i najotporniju prljavštinu. Savršen je za industrijsku upotrebu, ali istovremeno je siguran i za uobičajeno kućno čišćenje. Super 10 olakšava kućanske poslove i istovremeno poštuje okoliš. Iznenadit ćete se kako rastvara masnoću i mrlje, uklanja otiske ruku, tragove cipela i ostatke sapuna na pločicama. Sami određujete snagu proizvoda prema čišćenju koje želite obaviti. To je snažan proizvod, koji vas kod svake upotrebe košta svega nekoliko lipa.
Svestran. Formuliran je za uklanjanje svih vrsta prljavštine s većine površina.
Koncentriran je. Potrebna je samo mala količina. Od 1 litre koncentriranog proizvoda dobit ćete 11 litara pripremljenog sredstva za uobičajena pranja svega u vašem domačinstvu, od kuhinje i prozorski stakala preko kupaone i sanitarnih elemenata do garaže, roštilja i motora vašeg automobila. To znači manje zagađenje okoliša.
Sastav s trostrukim djelovanjem, prodire, rastvara i emulgira.Ovaj proizvod iza sebe ima više od 40 godina čišćenja u domaćinstvima u cijeloj Europi.

Kako koristiti Super 10 Učitajte uputstvo u pdf-u

Za gruba pranja
Pomiješajte 1:3, jedan dio Supera 10 i tri dijela vode u bočici za prskanje.

Mrlje od krvi
Namočite mrlju hladnom vodom. Poprskajte mrlju Superom 10. Pomno protrljajte i ostavite da se Super 10 nekoliko minuta apsorbira. Potom perite kao i obicno.
Pećnice i roštilji
Zagrijte pećnicu na najviše 50 stupnjeva. Ugasite pecnicu i poprskajte koncentriranim mlazom. Ako tekućina ispari (jer je temperatura veca od 50 stupnjava), prskajte sve dok stijenke pecnice ne budu vlažne. Ostavite Super 10 djelovati pet minuta. Ponovo poprskajte. Ostavite djelovati Super 10 još 5 minuta. Obrišite pećnicu grubom i vlažnom krpom.
Motori
Zagrijte motor, ugasite ga i poprskajte sve dok ne bude posve mokar od Supera 10 i ostavite djelovati 5 minuta. Ponovo poprskajte motor i ostavite djelovati 15 minuta, a potom isperite vodom pod tlakom.
Upozorenje: nemojte vlažiti razdjelnu kapu i druge električne instalacije.
Alati i strojevi
Poprskajte i ostavite djelovati Super 10 nekoliko minuta. Isperite i brišuci ocistite.
Kromirane površine
Poprskajte Super 10, trljajte spužvom ili cetkom te pomno isperite vodom. Da biste dobili blistave površine bez mrlja obrišite kromirane dijelove krpom ili jelenjom kožom.
Tragovi od potpetica
Upotrijebite Super 10 i cetkicu za otklanjanje tragova potpetica.
Za gruba pranja
Pomiješajte 1:10, jedan dio Supera 10 i deset dijelova vode u bocici za prskanje.
Za čišćenje:
- površina u kuhinji i kupaonici kao što su zidovi, plocice i ormarici
- kovcega, češljeva i cetki
- plastičnih i vinil materijala
ZAPAMTITE
Kada čistite, na primjer, stara obojena vrata kuhinjskih ormarića, prvo pokušajte oprati mali unutarnji dio. Perite odozdo prema gore; nemojte ostaviti otopinu na površini već je odmah obrišite i izbjegavajte da otopina curi površinom.

Prije pranja drvenih vrata ormara, bilo lakiranih ili nelakiranih, uvijek provjerite preporuke proizvodaca i prodavaca. Čak i lakirane površine mogu biti osjetljive na vodu buduci da neki lakovi dišu i mogu propuštati vlagu.
Procjepi izmedu plocica
Poprskajte. Da bi vam pranje bilo lakše ostavite Super 10 djelovati nekoliko minuta. Potom cistite cetkicom za zube ili nekom drugom malom cetkom.
Mrlje od tinte
Poprskajte i ostavite Super 10 da apsorbira tintu.
Upozorenje: neke vrste tinte sadrže postojane boje i ne mogu se odstraniti. Zbog toga Super 10 ne otklanja boju od žigova i tiska.
Tepisi (tapiserije i tkanine na pokucstvu)
Važno: provjerite otpornost boja prije nego zapocnete pranje. Da bi se izbjegle vodene mrlje, miješajte Super 10 s destiliranom vodom. Svježe mrlje upijte, ako je to moguce, cistom krpom, jedan ili dva puta. Lagano poprskajte Superom 10. Pricekajte 2 do 3 minute dok se mrlja ne apsorbira. Lagano tapkajte mekanom krpom. Ako je potrebno, ponovno malo poprskajte. Postojane mrlje trljajte prstima ili cetkom. Kod postojanih mrlja, postupak možete ponoviti. Ostavite da se osuši, a zatim uporabite usisavac. Nemojte previše namociti Superom 10.
Upozorenje: koristite Super 10 za otklanjanje malih mrlja. Uvijek pokušajte saznati koja je vrsta mrlje i može li je Super 10 uopce otkloniti.
Podovi
Linoleum, pluto, guma, plocice i vinil.
Uzmite 1 do 3 zatvaraca koncentriranog Supera 10 na 4 litre tople vode, ovisno o stupnju necistoce. Nanesite ga na pod krpom ili strojem za pranje podova. Obrišite suhom ili vlažnom krpom. Isperite toplom i cistom vodom.
Mrlje na odjeći
Pomaže odstraniti s odjece mrlje od voca, kave, caja, šminke i masti, kao i necistocu s ovratnika košulje. Poprskajte i ostavite Super 10 djelovati 15 do 20 minuta, potom perite u perilici. Koristite jacu mješavinu za postojane mrlje.
Upozorenje: nemojte koristiti Super 10 kao šampon za pranje automobila. Super 10 možete koristiti za pranje brtvila, vratnica, prednjeg dijela automobila itd.
Fina pranja
Pomiješajte 1:10, jedan dio Supera 10 s 10 dijelova vode u bocici za prskanje.
Opcenito pranje i završno cišcenje
Otklanja mrlje, tragove prstiju i fine masne nanose sa svih obradenih površina. Kromirane površine blistaju, porculan ponovo dobiva prvotni sjaj, a elektricni kucanski aparati, prekidaci na zidovima, dovratnice, kljucanice i bilo koji drugi predmeti koji se prljaju izgledaju blistavi i cisti. Poprskajte površinu, nabrojite do 10 i obrišite.
Posebna obilježja
- ima industrijsku snagu, ali je siguran za vas i vašu kucu. Ne šteti nijednoj površini na kojoj
se može koristiti voda.
- ima trostruko djelovanje. Prodire, otapa i emulgira.
- višenamjenski je i ekonomican: mala kolicina dovoljna je za cišcenje cijele kuce.
- potpuno se ispire, ne ostavlja tragove.
- nije zapaljiv, siguran je u blizini vatre ili topline.

Pregled naljepniceNaruči!

Predbilježba na Notabene GNLD e-novosti

Upišite svoje ime
Upišite Vašu e-mail adresu

Odjava sa liste e-novosti

Upšite Vaše ime
OBAVEZNO unesite Vašu e-mail adresu. Nećemo Vas moći odjaviti sa mail liste.