Wheat Germ Oil

Wheat Germ Oil 100 kapsula

Kod 562 Dodatak prehrani na bazi prirodnog vitamina E
NeoLife vam pruža najbolju prehrambenu dopunu na bazi vitamina E, zajedno s ostalim važnim korisnim svojstvima: čitavom obitelji vitamina E, tokoferolima i tokotrienolima, onako kako su prirodno prisutni u namirnicama. NeoLife se uvijek zalaže za to da pruži hranjive tvari u obliku u kojem se nalaze i u prirodi.
Na primjer, u ljudskom prehrambenom lancu alfa-tokoferol ne postoji zasebno, no, nažalost, takvoga ga nalazimo u najvećem dijelu prehrambenih dopuna. U prirodi je alfa-tokoferol ujedninjen s ostalim članovima obitelji vitamina E: beta-, gama- i delta-tokoferolima i alfa-, beta-, gama- i delta-tokotrienolima. Sve to pronaći ćete i u našim prehrambenim dopunama, koje potječu isključivo iz cjelovitih namirnica. Rezultat je dopuna koja sadrži razne hranjive tvari, u prirodnom odnosu, te potpunija zaštita u odnosu na onu koju biste mogli postići sa samim alfa-tokoferolom.
Baza od čistog ulja pšeničnih klica
Dok se sintetički vitamin E proizvodi korištenjem petrokemijskih elemenata, prirodni NeoLife vitamin E dobija se korištenjem čistog ulja pšeničnih klica kao osnovnog sastojka. Budući da ulje pšeničnih klica sadrži hranjive tvari svih osam članova obitelji vitamina E i odličan je izvor alfa-tokoferola, odlična je temeljna sirovina za jednu prehrambenu dopunu. Gruba pšenična klica preša se hladnim postupkom da bi se dobilo čisto ulje kojem se dodaje iznimno snažna mješavina tokoferola i tokotrienola, uz čisti i prirodni koncentrat alfa-tokoferola, a sve to iz sjemenki soje.
Obrada hladnim prešanjem i tehnike ekstrahiranja lipida, koji su u svom izvornom obliku, osiguravaju maksimalnu svježinu i djelotvornost proizvoda.

Snažni koncentrat potpuno prirodnog alfa-tokoferola optimizira oslobađanje do stanica. Naš koncentrat potpuno prirodnog alfa-tokoferola sadrži 10 mg kvalitetnog vitamina E u svakoj kapsuli.
Prehrambena dopuna iznimne čistoće pruža vašim stanicama vitamin E u obliku u kojem ga stanice mogu lako apsorbirati i iskoristiti.


Čisto ulje pšeničnih klica, prešano hladnim postupkom. Najbogatiji izvor vitamina E.
Sadrži čitavu obitelj vitamina E. Sadrži prirodne tokoferole i tokotrienole.
Visoka kvaliteta. Ulje pšeničnih klica najvažniji je izvor vitamina E.
Jedna kapsula sadrži 10 mg vitamina E.
Kapsule koje se lako gutaju.
Kako koristiti Wheat Germ Oil:
1 kapsula na dan

Pregled naljepniceNaruči!

Predbilježba na Notabene GNLD e-novosti

Upišite svoje ime
Upišite Vašu e-mail adresu

Odjava sa liste e-novosti

Upšite Vaše ime
OBAVEZNO unesite Vašu e-mail adresu. Nećemo Vas moći odjaviti sa mail liste.