Tre - en - en

Tre-en-en 120 kapsula

Kod 927 Dodatak prehrani na bazi mješavine biljnih ulja

Staničnim membranama potrebni su lipidi i steroli da bi ostale zdrave. Nažalost, obradom žitarica odstranjuju se lipidi, steroli i ostale vitalne hranjive tvari iz namirnica koje predstavljaju naše primarne zalihe. Koncentrati zrna Tre-en-en omogućuju pravilnu prehranu na staničnoj razini, jer sadrže jedinstvenu i ekskluzivnu mješavinu ekstrakata u potpunosti dobivenih iz namirnica kao što su pšenične klice, mekinje riže i sjemenke soje. Razvijen i predstavljen u NeoLifeu 1958.g., Tre-en-en je bio prva dopuna na bazi fitonutrijenata na svijetu. Sadrži esencijalne fito-lipide za optimiziranje zdravlja i staničnih funkcija, među kojima masne kiseline omega-6 i omega-3, te fito-sterole, među kojima beta-sitosterol, gama-orizanol, stimasterol i kampesterol plus oktakozanol.
Lipidi i steroli su vrlo važni za pružanje hranjivih tvari nužnih za zdravlje stanica i za izlučivanje otpadnih tvari.
Koncentrati zrna TRE-EN-EN® “hrane vaše stanice” ekskluzivnom mješavinom ekstrakata iz pšeničnih klica, rižinih mekinja i sjemenki soje. Sadrže fito-LIPIDE, među kojima su masne kiseline omega-3 i omega-6, te fito-STEROLE, među kojima su beta-sitosterol, gama-orizanol, stimasterol i kampesterol plus oktakozanol.
Ovaj proizvod ne sadrži kolesterol, a namirnice su tiještene i obrađene hladnim postupkom, da bi se zadržala hranjiva svojstva.
Potpuni profil lipida i sterola, iz pšeničnih klica, rižinih mekinja i sjemenki soje.
Različiti ekstrakti iz fitonutrijenata porijeklom iz raznih dijelova svijeta, pružaju esencijalne hranjive tvari, kao što su masne kiseline omega-3 i omega-6, da bi se postigla optimalna djelotvornost stanica.
Ekstrakti iz fitonutrijenata daju vitalne hranjive tvari, nužne za zdravlje stanica.
Nadomješta važne sterole koji se uklanjaju obradom namirnica, a među kojima su beta-sitosterol, gama-orizanol, stimasterol i kampesterol plus oktakosanol.
Obojene prirodnim klorofilom, meke kapsule od želatine štite kakvoću hranjivih tvari i lako se probavljaju.
Ne sadrži kolesterol, niti gluten.
Tiještenjem i obradom hladnim postupkom zadržavaju se hranjiva svojstva.

Kako koristiti Tre - en -en:
1-3 kapsule dnevno

Pregled naljepniceNaruči!

Predbilježba na Notabene GNLD e-novosti

Upišite svoje ime
Upišite Vašu e-mail adresu

Odjava sa liste e-novosti

Upšite Vaše ime
OBAVEZNO unesite Vašu e-mail adresu. Nećemo Vas moći odjaviti sa mail liste.