Cruciferous Plus

Cruciferous Plus 60 tableta

Kod 892 Dodatak prehrani na bazi biljaka križarica

Istraživanja pokazuju da biljke iz obitelji krstašica, jedu li se redovito, imaju zaštitna svojstva. Mnoge međunarodne organizacije preporučuju svakodnevno zdravu prehranu konzumiranjem krstašica. Izotiocijanati, porijeklom iz krstašica, s izoflavonima, terpenima i kalkonima, imaju sposobnost smanjenja negativnih učinaka mnogih kemijskih tvari koje se nalaze u našem organizmu i u okolišu, neutralizirajući i odstranjujući nepoželjne molekule.
Željeli smo stvoriti najpotpuniji i tehnološki najnapredniji proizvod na tržištu, koji bi sadržavao najzdravija svojstva krstašica. Da bismo postigli taj cilj najprije smo proučili gotovo dva desetljeća istraživanja, koja su povezivala krstašice i smanjenje zdravstvenih rizika, nakon čega smo izdvojili ključne zaštitne hranjive tvari. Dakle, u formuliranju naše ekskluzivne mješavine Cruciferous Plus, upotrijebili smo sve prirodne namirnice kao izvor ovih važnih fitonutrijenata porijeklom iz raznih biljaka iz obitelji krstašica, kako bismo osigurali dopunjavanje širokog spektra: brokulu, zeleni kupus, rotkvicu, crnu i smeđu gorušicu i potočarku.
Dok je svakodnevno konzumiranje prokulica, kupusa ili brokula lakše reći nego učiniti, unošenje zaštitnih fitonutrijenata koji su vam potrebni za vaše zdravlje, danas je lakše nego ikad. U samo jednoj tableti NeoLife Cruciferous Plus pruža idealno sredstvo za popunjenje rupa u vašoj prehrani i za unošenje jedinstvenih fitonutrijenata.

Mi smo obitelj


Široki spektar povrtnih biljaka. Dopuna bogata biljnim ekstraktima porijeklom iz obitelji krstašica.
Ekskluzivna mješavina krstašica. Ova NeoLife dopuna jedinstvenog je sadržaja koji obuhvaća brokulu, rotkvicu, zeleni kupus, crnu i smeđu gorušicu i potočarku. Osim toga, Cruciferous Plus sadrži hranjive ekstrakte koji potječu iz naranče, korjena sladića i sjemenki soje.
Ravnoteža. Svaka tableta Cruciferous Plusa sadrži 3 mg vitamina E.
Lako se uzima. U obliku je tableta koje se lako gutaju.
Ne sadrži umjetne arome niti zaslađivače.
Kako koristiti Cruciferous Plus:

1-2 tablete dnevno.
Pregled naljepniceNaruči!

Predbilježba na Notabene GNLD e-novosti

Upišite svoje ime
Upišite Vašu e-mail adresu

Odjava sa liste e-novosti

Upšite Vaše ime
OBAVEZNO unesite Vašu e-mail adresu. Nećemo Vas moći odjaviti sa mail liste.